Flyttstädning Luleå

Flyttstädning Luleå

Städfirma Luleå

Vi fixar din Flyttstädning! Fr. 25kr/kvm ink 50% RUT

Välkommen till oss på Flyttstädning Luleå – Vi erbjuder flytt & städtjänster med Specialisering på Flyttstädning i Luleå med omnejd.

Kontakta Oss
Offertförfrågan

Alltid gratis rådgivning och prisförslag

Contact Form
m2

Snabb Offert 

 

Fast, Lågt Pris 

Expertis

 

Komplett Städfirma i Luleå med omnejd!

En städfirma kan vara en stor hjälp när det gäller att avlasta dig från städningen hemma eller på företaget, och hålla det trivsamt, rent och fräscht. Att välja en pålitlig städfirma är viktigt för att säkerställa att arbetet utförs på ett professionellt sätt och till en rimlig kostnad. Om du söker en Städfirma Luleå eller området runt omkring och behöver hjälp med städning, kan du vända dig till oss!

Flyttstädning luleå är en städfirma som specialiserar sig på en mängd olika typer av städningstjänster. Framförallt sysslar vi såklart med Flyttstädning, men vi har självklart också andra typer av städtjänster för företag och privatpersoner. Vi har varit verksamma i branschen i många år och har ett rykte om oss som en pålitlig och kvalitativ städfirma. Vårt team består av erfarna städare som är utbildade för att hantera alla typer av städning, oavsett om det gäller en regelbunden veckostädning eller en mer omfattande flyttstädning, veckostädning eller visningsstädning.

50% RUT-avdrag för Privatpersoner

Som privatperson har du rätt till 50% RUT-avdrag av arbetskostnaden på städrelaterade tjänster.

Det som ej inkluderas är Material & Transporttillägget. Begär en offert av oss för att se mer!

Komplett Städfirma 

Flyttstädning Luleå erbjuder helhetslösningar med alla typer av städtjänster – vi är en komplett städfirma i Luleå helt enkelt.

Hemstäd ,Veckostäd, Företagsstäd och Visningsstäd! Givetvis fixar vi också byggstädningen.

Komplett Flyttstädningsgaranti

Inte nöjd eller blev städningen inte godkänd? Om detta mot förmodan skulle ske så oroa dig inte, vi kommer tillbaka och åtgärdar detta utan extra kostnad och tar hand om ärendet åt dig.

Ledande städfirman i Luleå

Som en ledande Städfirma Luleå och området runt omkring är vi stolta över att kunna erbjuda en mängd olika tjänster för att möta behoven hos våra kunder. Vi erbjuder allt från grundläggande hemstädning vid enstaka tillfällen eller regelbundet, till mer specialiserade tjänster som fönsterputsning, mattrengöring och flyttstädning. Vi är också din pålitliga partner gällande städning för företag, och erbjuder anpassade städprogram för att passa ditt företags behov och schema.

Vi på Flyttstädning Luleå strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga service till konkurrenskraftiga priser. Vi arbetar med våra kunder för att skapa anpassade lösningar som passar deras behov och budget. Vi tror på att bygga en relation med våra kunder genom att erbjuda utmärkt kundservice och kvalitativ städningstjänster.

Att välja rätt städfirma Luleå kan vara en utmaning, men med Flyttstädning Luleå kan du vara säker på att du får en pålitlig och professionell städningstjänst till en rimlig kostnad. Vi tar hand om allt från grundläggande städning till mer specialiserade tjänster, och vi är alltid redo att hjälpa till med dina städbehov.Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och en offert på veckostäd eller byggstäd!

städfirma Luleå

Kontakta oss för en Gratis offert!

Städfirma Luleå

Veckostädning Luleå

Veckostädning är en service som många hushåll och företag kan dra nytta av. Att ha ett rent och välstädat hem eller kontor är viktigt för både hälsa, trivsamhet och på kontoret har det visat sig öka produktiviteten och allmänt välmående. Att ta hjälp med regelbundenstädning, så som veckostädning, är vanligare än man kan tro – och oftast en lägre kostnad än vad många också tror..

Veckostädning utförs oftast en gång i veckan. Egentligen kallar vi nästan all typ av regelbunden städning för “veckostädning”, oavsett om du har det flera gånger i veckan eller så sällan som varannan vecka. Detta kan anpassas efter dina behov och önskemål såklart. Vanligtvis inkluderar veckostädning av dammsugning, våttorkning av golv, dammtorkning av ytor, rengöring av badrum och kök, och tömning av papperskorgen – men vi är såklart flexibla och kan hjälpa till med nästintill alla typer av hushållssysslor när du anlitar oss för en Veckostädning Luleå eller med närmre omnejd.

En professionell städfirma Luleå som vi kan erbjuda skräddarsydda tjänster för veckostädning som passar dig och ditt hem. Våra erfarna och trevliga städare på Städfirma Luleå kan anpassa städningen efter dina önskemål och behov. Vi kan komma en gång i veckan eller oftare om det behövs.

Vi kan också erbjuda ytterligare tjänster, såsom fönsterputsning eller rengöring av mattor och möbler.
En av de främsta fördelarna med att anlita en städfirma Luleå för veckostädning är att du sparar tid och energi att lägga på annat, så som familjen, intressen eller arbetet. När du anlitar en bra städfirma Luleå kan du också räkna med att arbetet utförs med gott resultat.

En annan fördel med veckostädning är att det kan vara kostnadseffektivt i det långa loppet. Genom att ha en regelbunden städning minskar risken för större behov av så kallade “storstädningar” som vi alla på Städfirma Luleå är bekant med. Vårstädningen blev genast mycket lindrigare! och givetvis kan du anlita oss även för den. Dessutom kan en välstädad bostad minska risken för hälsoproblem och allergier, vilket är viktigt för alla – framförallt äldre och barnfamiljer.

Vi på Flyttstädning Luleå förstår att dina städbehov kan variera över tid. Därför erbjuder vi flexibla tjänster för veckostädning som kan anpassas efter dina specifika behov. Vi kan arbeta med dig för att utforma en plan som passar ditt schema och budget

Slutligen är det viktigt att välja en pålitlig och erfaren städfirma för veckostädning. Flyttstädning Luleå vi är  en städfirma med lång erfarenhet av att erbjuda hög kvalitet och goda resultat, tillsammans med ett trevligt bemötande! Kontakta oss om du är intresserad av att veta ett hemstädning Luleå pris

Veckostädning Luleå

Städfirma för ert företag

Fräscht och snyggt med oss

Lokalvård och städning ute hos er företag är en av de mest fundamentala tjänsterna att nyttja för en trygg och hälsosam arbetsplats. Det är viktigt att arbeta i en miljö som är fri från damm och smuts för att bibehålla en hög produktivitet och allmänhälsa. Som städfirma Luleå kan tillhandahålla professionell städning för både byggarbetsplatser och kontor, vilket ger en trygghet för både anställda och besökare.

Ute på bygget är det viktigt att hålla den temporära arbetsplatsen ren och fräsch, både i barack, kontor och fordonen. Flyttstädning Luleå är en städfirma kan hjälpa till att ta hand om allt detta avfall, vilket inte bara gör arbetsplatsen säkrare utan också mer produktiv. Genom att städa de gemensamma utrymmen, fordon eller till och med bistå med bortforsling via vår flyttjänst kan ni lita på att ni har en trivsam arbetsplats ute på bygget.

Kontorststädning är givetvis något som kräver regelbunden städning och underhåll för att vara en trivsam plats för personalen. Ett rent kontor är inte bara trevligt att se på, utan det kan också förbättra produktiviteten och minska sjukfrånvaron. Bakterier och virus kan spridas snabbt på en arbetsplats om den inte städas regelbundet. Som en ledande Städfirma Luleå kan vi tillhandahålla en grundlig rengöring av alla ytor, inklusive skrivbord, datorer, telefoner och gemensamma områden som kök och toaletter. Och givetvis bistå med att städa inför och efter kontorsflytten.

En städfirma Luleå kan anpassa sina tjänster efter de specifika behoven på en arbetsplats. På en byggarbetsplats kan det krävas en mer intensiv och frekvent städning för att ta bort byggavfall och damm, medan ett kontor kanske bara behöver en veckostädning. Oavsett vilken typ av arbetsplats det gäller kan en professionell städfirma skapa en anpassad städplan som passar företagets behov och budget.

Utöver att skapa en hälsosam och säker arbetsplats kan städning för företag också spara tid och pengar. Genom att anlita en städfirma Luleå kan anställda fokusera på sina uppgifter istället för att turas om att städa lokalerna.Kontakta gärna oss med dina behov. Utöver vanlig kontorsstädning kan vi även hjälpa till med andra tjänster, så som att sköta om kaffemaskin, byta ut förbrukningsmaterial och köpa in renhållningsprodukter.

Städfirma Företag

Byggstädning Luleå

Inte bara ett Byggstäd!

Flyttstäd Luleå erbjuder nu också professionell byggstädning för alla dina bygg- och renoveringsprojekt, både för privatpersoner och för företag. Byggstädningen är det som sker i slutet av byggprojektet, oftast i samband med utbyggnation, nybyggnation eller ombyggnation. Givetvis är det också många som anlitar oss för att utföra den sista detaljstädningen innan det är dags att flytta in i nya huset eller lägenheten.

Vår byggstädning innefattar allt från att samla ihop överblivet byggmaterial, gips, skräp och spån, till att noggrant torka av ytor, fönster, lister och golv som samlat på sig byggdamm och andra partiklar. Vi använder proffsig utrustning och har erfarenheten som krävs för att kunna leverera ett pålitligt resultat och göra bostaden redo att flytta in i!

Oavsett om du är en privatperson som har byggt ett nytt hus, renoverat eller byggt ut, eller ett företag som behöver hjälp med att städa upp efter ett byggprojekt, kan du lita på Flyttstädning Luleå för att erbjuda en komplett byggstädning till bra pris. Kontakta oss idag för att få mer information om vår byggstädning Luleå och boka in en tid som passar dig bäst!

Flyttstädning Luleå

Kontakta oss för en Gratis offert!