Flyttstädning Luleå

Flyttstädning Luleå

Om oss

Om oss på Flyttstädning Luleå

Välkommen till oss på Flyttstädning Luleå – Vi erbjuder flytt & städtjänster med Specialisering på Flyttstädning i Luleå med omnejd.

Offertförfrågan

Alltid gratis rådgivning och prisförslag

Contact Form
m2

Snabb Offert 

 

Fast, Lågt Pris 

Expertis

 

Lokala Flyttstädningsspecialisten i Luleå

Flyttstädning Luleå är ett varumärke i samarbete med Norrstäd, ett lokalt städföretag med verksamhet i Luleå med omnejd.

Vårt mål är att du som kund skall kunna boka en flyttstädning till ett riktigt bra pris utan att behöva tumma på kvalitet.

Vi åstadkommer detta genom expertis, vilket gör oss mer effektiva än de flesta som inte är specialister på just flyttstädning, och i sin tur gör att vi kan hålla lägre priser än våra konkurrenter.

Välkommen till oss på Flyttstädning Luleå.

50% RUT-avdrag för Privatpersoner

Som privatperson har du rätt till 50% RUT-avdrag av arbetskostnaden på din flyttstädning. En Flyttstädning är till absolut största del just arbetstid, vilket gör att nästintill hela kostnaden kan dras av.

Det som ej inkluderas är Material & Transporttillägget. Begär en offert av oss för att se mer!

Komplett Flyttstädning – Allt ingår!

Offerten du får av oss är alltid på en KOMPLETT Flyttstädning. Du behöver inte oroa dig för att lägga till moment så som fönsterputs, avlopp eller dylikt. Det enda du behöver ange är eventuella extraytor som balkong, altan eller förråd.

Komplett Flyttstädningsgaranti

Inte nöjd eller blev städningen inte godkänd? Om detta mot förmodan skulle ske så oroa dig inte, vi kommer tillbaka och åtgärdar detta utan extra kostnad och tar hand om ärendet åt dig.

Kontakta oss för en Gratis offert!