Flyttstädning Luleå

Flyttstädning Luleå

Flyttstäd Luleå

Vi fixar ditt Flyttstäd i Luleå med omnejd! Fr. 25kr/kvm ink 50% RUT

Välkommen till oss på Flyttstädning Luleå – Vi erbjuder flytt & städtjänster med Specialisering på Flyttstäd!

Kontakta Oss
Offertförfrågan

Alltid gratis rådgivning och prisförslag

Contact Form
m2

Snabb Offert 

 

Fast, Lågt Pris 

Expertis

 

Specialisten på Flyttstäd med omnejd

Även om flyttstädning Luleå idag erbjuder fullservice inom städning, startade vi som experter inom Flyttstäd. Detta har gjort oss till en väldigt effektiv städfirma som inte behöver tumma på kvalitén för att kunna ge ett bra pris på våra flyttstädningar.

De flesta vet hur utmanande en flytt kan vara, både fysiskt och psykiskt. Oavsett om man flyttar långt eller nära, stort eller litet, upplever de flesta en flytt väldigt krävande både fysiskt och psykiskt. Packa, sälja, återvinna, magasinera, nya inköp hyra släp eller flyttbil – listan är lång, och precis när man klarat av det tyngsta är det dags att ta itu med flyttstädningen. Det kanske inte alla är medvetna om, men flyttstädning skiljer sig avsevärt från den veckovisa städningen man utför hemma. En del skulle nog hålla med om att det är det mest krävande steget i en flytt.

Att stressa igenom en flyttstädning rekommenderas inte. Det kan bli mycket kostsamt för alla inblandade, och det är därför inte konstigt att allt fler väljer att anlita ett professionellt städföretag.

Vi vill självklart att du ska slippa oroa dig för allt detta. Vi har erfaren personal med bevisad kompetens och högkvalitativa resultat. Självklart erbjuder vi även en garanti för alla våra kunder som bokar en flyttstädning hos Flyttstäd Luleå.

50% RUT-avdrag för Privatpersoner

Som privatperson har du rätt till 50% RUT-avdrag av arbetskostnaden på din flyttstädning. En Flyttstädning är till absolut största del just arbetstid, vilket gör att nästintill hela kostnaden kan dras av.

Det som ej inkluderas är Material & Transporttillägget. Begär en offert av oss för att se mer!

Komplett Flyttstädning – Allt ingår!

Offerten du får av oss är alltid på en KOMPLETT Flyttstädning. Du behöver inte oroa dig för att lägga till moment så som fönsterputs, avlopp eller dylikt. Det enda du behöver ange är eventuella extraytor som balkong, altan eller förråd.

Komplett Flyttstädningsgaranti

Inte nöjd eller blev städningen inte godkänd? Om detta mot förmodan skulle ske så oroa dig inte, vi kommer tillbaka och åtgärdar detta utan extra kostnad och tar hand om ärendet åt dig.

Flyttstäd Luleå Pris

Prissättningen för flyttstäd Luleå kan variera mellan olika företag. Vissa använder fasta priser, medan andra tar betalt per timme. Det bästa alternativet för dig som kund beror på dina personliga preferenser, eftersom båda metoderna har sina fördelar och nackdelar. Hos oss på Flyttstädning Luleå brukar vi oftast erbjuda ett fast pris baserat på kvadratmeter när vi ger dig en offert för flyttstäd – vi anser att detta är ett säkert och tryggt alternativ för alla inblandade. Du som kund betalar inte för mer än du behöver, och tar en mindre risk om det är så att arbetet inte utförs effektivt.

När vi prissätter en flyttstäd Luleå börjar vi med att uppskatta ett ungefärligt pris per kvadratmeter för flyttstädningen av ditt hem. Detta kan variera beroende på storleken och typen av bostad och kan ligga någonstans mellan 20-45 kr per kvm, inklusive RUT-avdraget. Sedan gör vi eventuella justeringar, som tillägg och avdrag, som kan påverka priset uppåt eller nedåt. Sådana justeringar kan exempelvis vara om ett rum ska renoveras och inte behöver städas, eller om fönsterputsningen redan är utförd.

Andra faktorer som kan påverka priset inkluderar bostadens skick, hur smutsig den är (om den är mycket smutsig, normalt smutsig eller lättstädad) eller om det finns andra saneringsbehov. Givetvis beaktar vi även antalet fönster, inglasade balkonger och altaner när vi beräknar priset.

För att ge dig en mer exakt prisuppskattning kan vi erbjuda kostnadsfri rådgivning via telefon eller genom att besöka din bostad för att bedöma den specifika arbetsbelastningen och anpassa priset efter dina behov. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet på våra städtjänster, så att du som kund kan känna dig trygg och nöjd med resultatet.

Tveka inte att kontakta oss idag för ett prisförslag på flyttstädning.

Flyttstäd Luleå

Kontakta oss för en Gratis offert!

Flyttstäd Luleå RUT-avdrag

Flyttstäd Luleå RUT

 

Vad gäller för regler kringom RUT när du bokar en Flyttstäd Luleå? Som många vet så är flytttjänster så som flyttstäd och flytthjälp RUT-berättigade för alla personer som lever och arbetar inom Sverige (med svensk inkomst). RUT-avdrag ligger på 50% av själva arbetskostnaden på utfört arbete, och för att slippa uppdatera våran webbsida varje gång beloppet ändras så länkar vi istället till Skatteverket där du kan läsa mer om vilka belopp och avdrag som gäller.

När du får en offert på Flyttstäd Luleå så kommer oftast priset inkludera ett RUT-avdrag och hanteringskostnader för att ansöka om RUT, om du är en privatperson. Du behöver alltså inte göra något själv eller trockla med deklarationer i slutet av året, vi fixar allt åt dig och tar hand om RUTansökan.

Men det finns vissa delar som inte ger dig rätten att nyttja RUTavdraget men som ändå klassas som flyttstäd.

Bland annat får du inte RUT avdrag på t.ex. Dödsbostädning. Annat som tål att tänkas på är också transporter till och från återvinningscentral. Detta är heller inte berättigat för RUT, även om det är i samband med en Flyttstädning.

Om du vill veta mer om RUT så rekommenderar vi dig att kontakta skatteverket eller slå en signal till oss så berättar vi mer och informerar dig så gott vi kan om vilka regler som gäller.Välkommen!

Checklista Flyttstäd i Luleå

Vad ingår i ett flyttstäd Luleå?

Vi får ofta frågor om vad som inkluderas och inte inkluderas i en flyttstädning. Därför har vi satt ihop en lista över de vanligaste kraven som ställs av hyresvärdar, fastighetsägare, kommuner och mäklare. När du bokar en flyttstäd hos oss i Luleå, kan du vara säker på att få en heltäckande städning, så att du inte behöver oroa dig för att något saknas eller inte ingår. Om din situation är speciell, eller om du har unika önskemål, tveka inte att meddela oss så att vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning för dig. Kontakta oss via kontaktformuläret och beskriv dina behov, så återkommer vi så snart som möjligt med råd och offert.

En fullständig flyttstädning brukar normalt omfatta rengöring av alla ytor, skåp och lådor, golv, lister, fönster, fönsterkarmar, dörrar, dörrkarmar, element, badrum och kök, samt ugn och kylskåp. Vi ser till att allt städas noggrant och professionellt, och att ingenting lämnas åt slumpen.

Det är viktigt att komma ihåg att vissa saker inte ingår i en standardflyttstädning. Exempelvis ingår inte städning av förråd, källare, garage, uteplatser eller andra utrymmen utanför själva bostaden. Om du behöver sådana utrymmen städade, meddela oss så kan vi inkludera det i offerten och anpassa städningen efter dina behov.

Ibland kan det finnas särskilda krav från hyresvärdar eller mäklare som inte ingår i en vanlig flyttstädning, så det är alltid klokt att kontrollera vilka krav som gäller för din specifika bostad och anpassa städningen efter det. Vi är alltid redo att anpassa våra tjänster för att uppfylla dina förväntningar och behov.

I samtliga utrymmen

Våttorkning av golv
Dammtorkning Tak & Vägg
Torkning av lister & socklar
Element utsida & bakom
Avtorkning av innedörrar
Garderober och klädkamrar rengörs
Fönstertvätt insida
Fönstertvätt utsida och mellan.

Kök

Rengöring av alla ytor
Avkalkning av diskhon
Skåp och luckor rengör
Kyl och frys rengörs in och utvädning samt bakom
Under diskhon
Spis och ugn
Ugnsgaller och ugnsplåtar
Spisfläkt, kåpa och filter.
Diskmaskin

Badrum

Rengöring av alla ytor
Fogar och rör tvättas
Badkar,duschkabin och avkalkas
Golv & Väggar
Skåp och lådor torkas ur
Golvbrunnar rensas
Torktumlare och tvättmaskin

Flyttstädgaranti 

Kvalité städning med Flyttstäd Luleå

vi på Flyttstädning Luleå är så övertygade om vår kvalitet att vi erbjuder det vi anser vara branschens bästa garanti för flyttstädning! Vår erfarenhet gör att vi kan arbeta både noggrant och systematiskt, men samtidigt effektivt och snabbt. Denna kombination innebär att vi kan erbjuda den högsta kvalitativa flyttstäd Luleå, samtidigt som vi kan hålla priserna konkurrenskraftiga eftersom vi inte behöver mer tid än nödvändigt.

Ibland händer det ju dock att vissa rutiner inte följs eller att mänskliga faktorer påverkar, vilket kan leda till att vissa delar behöver göras om eller justeras. Då är det extra viktigt att ha en solid flyttstädgaranti på plats.

Naturligtvis åtgärdar vi alla typer av fel eller brister utan extra kostnad, om inget annat har sagts eller avtalats under uppdragets gång.

När det gäller försäljning fungerar vår garanti för både köpare och säljare. Den gäller alltså både för dig som beställt flyttstäd Luleå från oss, men också för köparen av bostaden. Detta ger dig alltså dubbel trygghet under hela processen!

Flyttstädgaranti

Kontakta oss för en Gratis offert!