Flyttstädning Luleå

Flyttstädning Luleå

Byggstädning Luleå

Vi fixar ditt Byggstäd! Fr. 15-40kr/kvm 

Välkommen till oss på Flyttstädning Luleå – Vi erbjuder flytt & städtjänster med Specialisering på Flyttstädning i Luleå med omnejd.

Kontakta Oss
Offertförfrågan

Alltid gratis rådgivning och prisförslag

Contact Form
m2

Snabb Offert 

 

Fast, Lågt Pris 

Expertis

 

Specialisten på Byggstäd!

Byggstädning är oftast den sista delen av ett bygg eller renoveringsprojekt, grädden på moset efter att sista spiken har satts i väggen.

Här tänkte vi dela med oss av lite mer information rörande Byggstädning, främst för dig som bor i Luleå, inklusive faktorer som påverkar priset. Det finns också några viktiga punkter att gå igenom när du ska välja en städfirma inför en byggstädning, även om denna städfirma inte skulle vara oss på Byggstädning Luleå

50% RUT-avdrag för Privatpersoner

Som privatperson har du rätt till 30% ROT-avdrag av arbetskostnaden på din Byggstädning. En Flyttstädning är till absolut största del just arbetstid, vilket gör att nästintill hela kostnaden kan dras av. ( EJ BYGGSTÄDNING )

Det som ej inkluderas är Material & Transporttillägget. Begär en offert av oss för att se mer!

Komplett Byggstädning i Luleå

Vi utför hela byggstädningen från grovstädning till slutstädning inför besiktning och givetvis finputsningen inför din inflytt!

Garanti på din Byggstädning

Inte nöjd eller blev städningen inte godkänd? Om detta mot förmodan skulle ske så oroa dig inte, vi kommer tillbaka och åtgärdar detta utan extra kostnad och tar hand om ärendet åt dig.

Hur prissätts en byggstädning?

Priset för en byggstädning Luleå kan variera beroende på flera faktorer. Några av de vanligaste faktorerna är:

  • Storleken på byggprojektet: Större projekt kräver mer arbetskraft och tid, vilket ökar kostnaden för städningen. Däremot kan man också säga att ju större projekt desto lägre pris får man oftast per kvadratmeter eller per timme! 
  • Omfattningen av byggstädningen: Det är stor skillnad på en byggstädning som sista skede i en nyproducerad villa, där det oftast bara krävs avtorkning och uppsamling av byggdamm, spån och dylikt – jämfört med en grov byggstädning som innehåller bortforsling av spillvirke, isolering och allt möjligt. Givetvis påverkar omfattningen av byggstädningen priset och det är därför det är viktigt att du beskriver typen av jobb till din städfirma. “Grovstädning” och “Finstädning” brukar räcka för de flesta.
  • Tjänster som ingår: Och precis som omfattningen kan en byggstädning Luleå innehålla en rad olika tjänster, så som fönsterputsning, städning av våtutrymmen, bortforsling av material till återvinningcentral eller annat! Beskriv alltid dina förväntningar för att undvika eventuella missförstånd.
Byggstädning Luleå

Kontakta oss för en Gratis offert!

Byggstädning Luleå Pris

Hur vi prissätter Byggstädning

Byggstädning Luleå kan faktureras på olika sätt, för privatpersoner och enklare byggstädningar, så som “finstädning” kan man rätt enkelt lämna ett pris per kvadratmeter, ungefär som vid en flyttstädning. Vid en så kallad “grovstädning” kan detta däremot bli svårare, och därför rekommenderar vi de flesta att anlita på timpris, för att du som konsument inte ska behöva betala mer än nödvändigt då städfirman oftast måste ta rejäl höjd i offerten för oförutsedd tidsåtgång.

  • Kvadratmeterpris: För enklare byggstädning kan priserna ligga mellan 15-40kr per kvm
  • Timpris: Om byggstädningen faktureras per timme kan priserna variera mellan 250-600 SEK per timme, beroende på tjänster och erfarenhet.

Observera! Byggstädning ger inte RUT-avdrag. 
Många har satt sig med skägget i brevlådan när de anlitat en städfirma som gjort RUT-avdrag på deras byggstädning Luleå, och sedan vid kontroll från skatteverket fått reda på att det är en tjänst som inte är RUT-berättigad. Även om man kan tycka att Städfirman borde ha koll på det och meddela kunden, vilket vi på Flyttstäd Luleå 100% håller med om, så är det ändå du som kund som har ansvaret. 

Däremot så räknas Byggstädning till ROT-arbete, och därför får man ta ett ROT-avdrag på 30% istället för de 50% som görs på RUT. 

När du jämför offerter är det väldigt viktigt att kolla, speciellt om det skiljer sig mycket mellan olika städfirmor, och ifrågasätt gärna deras förhållningssätt om de inte har lämnat en korrekt offert. I slutändan är det du som kund som måste stå får hela notan om skatteverket nekar dig avdraget.

Att tänka på vid val av Städfirma för Byggstädning Luleå

När du letar efter den bästa städfirma Luleå finns det några saker du bör tänka på:

  • Omdöme: Läs recensioner och be om referenser för att säkerställa att företaget har en god kvalitet på sina tjänster och erfarenhet av byggstädning Luleå. Läs recensioner gärna på flera ställen, då enstaka recensioner kan vara väldigt missvisande både med höga betyg och låga betyg.
  • Flexibla: Välj ett företag som är flexibelt och kan anpassa sig efter dina behov och tidsplan. Det finns ingen lösning som passar precis alla, de flesta byggstädningar måste skräddarsys och därför krävs det oftast kontakt med städfirman och inte bara en snabb offert på mailen.
  • Miljövänliga: Miljö är viktigt. Det är mer kostsamt för städfirman att använda miljövänliga alternativ, men om du värdesätter miljötänk så rekommenderar vi att fråga städfirman vilka typer av material de använder.
  • Försäkrade: Se till att städföretaget har en ansvarsförsäkring som skyddar dig mot eventuella skador eller problem som kan uppstå under byggstädningen. 

Att veta vad en byggstädning Luleå kostar kan hjälpa dig att budgetera och planera ditt bygg- eller renoveringsprojekt på bästa sätt, och i de flesta fallen kan du som privatperson få ett fast pris. Företag och större omfattningar av privata byggstädningar brukar däremot läggas på timpenning.

Priserna för byggstädning Luleå kan variera stort beroende på projektets omfattning, städfirmans arbetssätt och vilka tjänster som ska ingå. 

För att få en mer exakt uppskattning av vad en byggstädning kan kosta för just ditt projekt rekommenderas det att kontakta flera städföretag för att jämföra priser och tjänster.  Även om vi såklart föredrar att du anlitar oss på Flyttstädning Luleå! 

Ta kontakt med oss idag för en kostnadsfri offert och rådgivning! 

Kontakta oss för en Gratis offert!